Watergoed

Watergoed! Evenementenlocatie, strandclub en restaurant

Beleef bij Strandclub Watergoed een dag om nooit te vergeten! Watergoed! is een unieke, authentieke en sfeervolle locatie in Valburg. Centraal gesitueerd tref je het restaurant met weids uitzicht over het water. In de zomer wordt dit omgetoverd tot strandclub met prachtig terras. Je kunt het hele jaar door (vanaf 10.00 uur) genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Proef alles door gezellig het eten te delen met je tafelgenoten. En dit allemaal in een informele sfeer. Om je vingers bij af te likken! Bekijk hier de menukaart.

Strandclub
Op een zonnige dag stap je het liefst in de auto of op de fiets om van het lekkere weer te genieten. Bij Watergoed kan je chillen én actief bezig zijn. Verdeeld over het terrein staan er tal van avontuurlijke activiteiten voor je klaar. Hier kan je gebruik van maken, mits deze beschikbaar zijn!

Onderbreek jouw relaxte middag met een activiteit als waterfietsen, kanovaren, quadrijden of klimmen in het uitdagende klimpark. Geschikt voor het hele gezin.

Watergoed
Tielsestraat 129
6675 AC VALBURG

Meer informatie over Watergoed

Arrangementen

Programma's

Omnivents organiseert sportieve en avontuurlijke evenementen. Of het nou om een leuk personeelsuitje, leerzame teambuilding, exclusieve relatiedag, gezellig jubileum of luxe incentive gaat... Omnivents maakt er een sport van evenementen te organiseren zoals jij ze hebben wilt! Er zijn diverse locaties in Gelderland mogelijk, waaronder de eigen locatie Watergoed te Valburg.

Watergoed biedt diverse standaard programma’s voor groepen vanaf (minimaal) acht personen. Er is spanning en ontspanning, voor zowel de sportiefste gasten die nergens bang voor zijn als voor degenen die het graag iets rustiger aandoen. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten zoals: terreinrijden in Land Rovers, quadrijden, paintballen, klimmen en klauteren in het klimpark en nog veel meer. Dit alles kan gecombineerd worden met een heerlijke lunch, buffet of barbecue.

Meer informatie over de programma's van Watergoed