• Speeljungle Chimpie Champ

    Speeljungle Chimpie Champ
Speeljungle Chimpie Champ

Speeljungle Chmipie Champ

Chimpie Champ, de overdekte- en buitenspeeljungle voor apen van 1 tot 12 jaar. Voor de jonge kinderen van 1 tot 4 jaar staan alle speelelementen zoals glijbaantjes, een ballenbak en een mini -speelconstructie op een grote zachte mat. Zo kunnen de kinderen al spelend de grote wereld om zich heen veilig verkennen. De EYE-PLAY laat de kinderen verbazen en bewegen en het hele jaar kan er geoefend worden met sleetje rijden!

Ben je al "groot" dan kan je je uitleven in de grote klimconstructie met de vele etages, de mega glijbaan, de trampolines, spingkussen, disco... kortom speelmogelijkheden genoeg! Uniek is de Kinderbowling geschikt vanaf 3 jaar op banen van 12 meter met speciale lichte kinderbowlingballen!

Meer informatie over Chimpie Champ

Video

Kinderfeestjes

Media

Vier je feestje bij Chimpie Champ

HOERA, vier je feestje in de speeljungle van Chimpie Champ!
Vier je feestje in een van de vier themakamers: De Piratenkamer, de Space kamer, De Knal-Roze kamer of de Jungle kamer. In de partykamer wordt het feestje begeleid door een RANGER die zorg draagt voor een gezellig feest. Samen zingen, proosten op de jarige en het Chimpie cadeautje uitpakken. Je mag de hele dag blijven spelen!

Bij binnenkomst ontvang je een bon waarmee je op een zelf gekozen tijdstip met de kinderen limonade, snoepjes en (bij het Olliebollie feest) als afsluiting een ijsje kunt eten. Op het bij de reservering afgesproken tijdstip worden de kinderen door de Ranger naar de door jou gereserveerde partykamer geroepen. Hier gaan we luidkeels zingen, worden eventueel de cadeautjes uitgepakt, krijgt de jarige een cadeautje en het Jungle diploma van Chimpie Champ en ga je heerlijk smullen. Na het eten mag je nog lekker spelen!