• Genieten bij Buitengoed de Panoven

    Genieten bij Buitengoed de Panoven
Genieten bij Buitengoed de Panoven

Duurzaam overnachten en streekproducten proeven bij Buitengoed de Panoven

Op het randje van de Gelderse Poort en de Liemers ligt Buitengoed de Panoven, een goed bewaard gebleven baksteen- en dakpanfabriek uit 1850. Op dit industrieel erfgoed krijg je de kans om de historie op een leuke manier te beleven. Zo krijg je het verhaal mee van klei tot baksteen, je neemt een kijkje in de enige zigzagoven van heel Europa en je kan je eigen steen vormen.

Het dijklandschap van de Liemers biedt een prachtige fietsomgeving en spannende wandelroutes, zoals de beverroute. In het streekrestaurant van Buitengoed de Panoven wordt gewerkt met mooie, eerlijke en smaakvolle producten. Je kunt één van de vele streekproducten proeven van de kaart, zoals zelfgemaakte Panoven honing of camembert van de lokale boerderij. Ook kun je op het terras ruimtelijk genieten van een van de vele speciaal biertjes, een glas huisgemaakte appelsap of biologische koffie.

Wil je extra lang genieten van alles wat Buitengoed de Panoven te bieden heeft? Dan kun je op een bijzondere en luxe manier overnachten in de duurzame Natuurlodges of in een comfortkamer met kitchenette, die ideaal is voor langere verblijven.

Meer informatie over Buitengoed de Panoven

Media

Vaderdag

Media

Stoer Vaderdag arrangement

Op Vaderdag, zondag 18 juni 2017, organiseert Buitengoed de Panoven een gezellige dag waarbij de stoere vaders eens goed in het zonnetje worden gezet.

Stoer Vaderdag arrangement à € 23,75 per persoon*: 
✓ Ontvangst met koffie/thee/fris en huisgemaakte kruidkoek
✓ Schiet-clinic met een handboog en kruisboog (ook geschikt voor kinderen)
✓ Afsluiting met een speciaal biertje naar keuze en bittergarnituur

Het ontvangst is rond 14.00 uur en het arrangement is rond 16.30 afgelopen, maar je kunt natuurlijk altijd nog langer nagenieten op het terras of in het streekrestaurant. Ook moeders zijn van harte welkom. Voor de moeders kan het speciaal biertje vervangen worden door een glas wijn naar keuze.

* Gelieve van te voren reserveren
* Drankjes buiten het arrangement om, worden extra in rekening gebracht.
* Kinderen van 4 jaar t/m 11 jaar à € 12,50 per persoon