Groesbeek is genieten - Instagram LiberationTour

Afgelast: Instagram-LiberationTour

Helaas moeten wij melden dat wegens wegens omstandigheden deze Instagram-LiberationTour is afgelast.

Op zaterdag 12 september 2015 organiseert Groesbeek is genieten, in samenwerking met LiberationTour en Wijngaard Klein Amerika een Instatour in en rondom Groesbeek. Deze dag zal compleet in het thema staan van historie & wijn!

Een vernieuwende instatour leidt je langs bijzondere historische plekken in en rondom Groesbeek waar prachtige plaatjes geschoten kunnen worden. Denk hierbij aan de bekende Zevenheuvelenweg in combinatie met de indrukwekkende Canadese Oorlogsbegraafplaats. Of de replica van een WACO-glider bij Klein Amerika, met daarna een bezoek aan de prachtige Groesbeekse wijngaarden. 

In een authentieke Dodge leidt LiberationTour je deze ochtend langs de plekken waar Market Garden, het frontgebied, de evacuatie en operatie Veritable plaats vonden. Je komt door het prachtige Groesbeekse landschap waar je versteld staat van het hoogteverschil. Wij noemen het zelf het Toscane van Gelderland. ;-) Na een leerzame, maar vooral mooie tocht kom je aan bij Wijngaard Klein Amerika waar je meegenomen wordt de wijnvelden in en na afloop gaat genieten van een heerlijk glas wijn en wat lekkers te eten.

Proef alvast de sfeer...