Downloads

Stadsgids Arnhem

Ga je binnenkort naar Arnhem? Dan mag je deze stadsgids zeker niet vergeten. Boordevol tips en leuke weetje over Arnhem. Ook zit er een gratis stadswandeling bij door het centrum van Arnhem. Deze historische wandeling voert je langs een aantal van de historische plekken en gebouwen die Arnhem rijk is.

Download de stadsgids van Arnhem

Bekijk en download hier Ontdek Arnhem

Centrumplattegrond Arnhem

Ben je op zoek naar de weg in Arnhem? Bekijk dan hiernaast de centrumplattegrond van Arnhem. Wil je deze plattegrond liever printen? Download dan hier de centrumplattegrond van de binnenstad van Arnhem. Op deze centrumplattegrond staan tevens de parkeergarages weergegeven en het centraal station in Arnhem.

Download hier de centrumplattegrond van de binnenstad van Arnhem

Evenementenkalender en voordeelbonnen 2017 Arnhem

Verschillende culturele evenementen en passeren jaarlijks de revue. Koningsdag, Hemelvaart en de Arnhem UITboulevard zijn hier enkele voorbeelden van. Een actueel overzicht van het culturele aanbod is te vinden in de evenementenkalender van Arnhem.

Gecombineerd met het voordeelbonnenboekje, vol met coupons voor korting op attracties, op menu's in restaurants en op aankopen in een aantal winkels.

Download hier de Evenementenkalender en voordeelbonnenboekje