Uit in Arnhem

Uit in Arnhem

Kunst en cultuur is in Arnhem rijk vertegenwoordigd. Het Gelders Orkest, Introdans, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en ook evenementen als Fashion Festival Arnhem, Sprookjesfestival en World Living Statues, allemaal vinden ze hun oorsprong in de Gelderse hoofdstad.

In Arnhem vind je altijd wel een restaurant van je smaak. Met hart en ziel wordt er in de keukens gekookt en aan de tafels hartelijk en gastvrij bediend. Proef van de verschillende wereldkeukens of streekgerechten en beleef een culinaire avond op een bijzondere locatie. Bij mooi weer lonken de gezellige terrassen naar je voor een zwoele en culinaire avond. De Korenmarkt, Jansplaats en de Rijnkade hebben verleidelijke terrassen die je moeilijk kunt weerstaan!

Cultuur leeft in Arnhem o.a. in de Stadsschouwburg en het Musis Sacrum. Daarnaast biedt Arnhem internationale artiesten het grootste theater van Nederland en is het de thuisbasis voor Het Gelders Orkest en Introdans.

Voor een avondje chique op stap of gezellig van kroeg naar kroeg kent Arnhem vele mogelijkheden. Beleef een culinaire avond op een bijzondere locatie, geniet in het donker van de beste films en laat je overweldigen door een uitvoering in een theater of concertzaal. Voor theater en dans zijn Introdans, Oostpool, en het  Stadstheater  zeer aan te raden. Maar ook de kleine theaters zoals Theater het Hof, Posttheater en Generale Oost zijn de moeite van een bezoekje meer dan waard. Voor muzikaal genot bezoek je Luxor Live; het poppodium van Arnhem. 

Het uitgaansaanbod in Arnhem is veelzijdig. De meeste gelegenheden voor een avondje gezellig uit in Arnhem tot in de late uurtjes vindt je aan de Korenmarkt, Jansplein, Jansplaats en de Rijnkade in de binnenstad.

Tip! Kijk voor het meest complete en actuele aanbod op uitinarnhem.nl