Welkom

Blijf je slapen in een hotel in Arnhem?

Arnhem ligt midden in een groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardengebied en de Betuwe. En hoe kun je Arnhem en omgeving nou beter leren kennen dan tijdens een weekendje weg in de stad!

Arnhem is als stad beroemd vanwege 'De slag om Arnhem', de Modebiënnale en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Maar ook liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem aan hun trekken. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum, Museum Arnhem, het Kröller-Müller Museum op Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Modekwartier Arnhem.

Hotelsarnhem.nl

Arnhem creactieve stad

Fashion en Design Festival Arnhem

Ben je een liefhebber van mode? Haal dan je hart maar op in Arnhem, want het behoort tot de top van de nationale modesteden. De in Arnhem gevestigde modeacademie van ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, speelt een grote rol in het aantrekken en ontwikkelen van modetalenten. Bezoek de winkels van toonaangevende modeontwerpers zoals Humanoid, TrixenRees, Sjaak Hullekes en Arnhem Coming Soon in de Arnhemse binnenstad. Op loopafstand van het Arnhemse winkelhart, in de wijk Klarendal, hebben zich tal van modeontwerpers gevestigd in het Modekwartier. Hier kun je, rechtstreeks vanuit het atelier van de ontwerper, unieke artikelen aanschaffen.

Fashion + Design Festival Arnhem
Bezoekers van de Arnhemse binnenstad kunnen van 1 juni t/m 2 juli niet om het Fashion + Design Festival Arnhem heen. Een maand lang viert Arnhem haar creativiteit met exposities, evenementen, shows, voorstellingen, lezingen en workshops.

Deze editie presenteert het FDFA als noviteit vijf verschillende thema’s gedurende vijf weken voor een nog gemêleerder, breder publiek. Als tweede noviteit wordt er dit jaar een avondprogramma voor de performing arts georganiseerd: FDFA PLAY.

Meer informatie over Fashion + Design Festival Arnhem

Media

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.

Topattracties Arnhem

Topattracties Arnhem

De vele topattracties in en rondom Arnhem maken een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard. Denk aan Burgers' Zoo, het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Openluchtmuseum of het Airborne Museum 'Hartenstein'. Ook Museum Arnhem en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken!