Welkom

Blijf je slapen in een hotel in Arnhem?

Hoe kun je Arnhem en omgeving nou beter leren kennen dan tijdens een weekendje weg in de stad? Om de regio op een sportieve en leuke manier te ontdekken zijn er talloze fietsroutes beschikbaar. Dus stap de fiets op en ontdek de parels van de hoofdstad van Gelderland!

Combineer je bezoek aan Arnhem met een heerlijke lunch of diner. Arnhem kent vele gezellige eettentjes en terrasjes zoals op de Korenmarkt, Jansplaats, Jansplein en aan de Rijnkade. Hier komen verschillende smaken en geuren samen. Ook in de avond en nacht is er genoeg te doen. Arnhem heeft een rijk aanbod van clubs, bars, bioscopen en theaters.

Na een lange dag op pad kom je het liefste tot rust in een mooie kamer met een comfortabel bed. Arnhem heeft een uitgebreid aanbod aan hotels waar aan ieders wensen wordt voldaan. Blijf je slapen?

Culinaire evenementen
In de maanden mei en juni staan er vele culinaire evenementen op het programma; Geniet tijdens het Framed Festival van een groot aanbod aan lokaal speciaal bier en een whiskeyproeverij. Van 19 t/m 21 mei wordt het Gele Rijders Plein tijdens Rrrollend Arnhem gesierd met diverse foodtrucks en rondreizend foodfestival Eten op Rolletjes komt van 16 t/m 18 juni weer terug naar Arnhem.

 

Hotelsarnhem.nl

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.

Topattracties Arnhem

Topattracties Arnhem

De vele topattracties in en rondom Arnhem maken een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard. Denk aan Burgers' Zoo, het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Openluchtmuseum of het Airborne Museum 'Hartenstein'. Ook Museum Arnhem en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken!