Welkom

Blijf je slapen in een hotel in Arnhem?

Arnhem ligt midden in een groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardengebied en de Betuwe. En hoe kun je Arnhem en omgeving nou beter leren kennen dan tijdens een weekendje weg in de stad! Om de regio op een sportieve en leuke manier te ontdekken zijn er talloze fietsroutes beschikbaar. Dus stap de fiets op en ontdek de parels van Arnhem.

Na een lange fietstocht in de natuur kom je het liefste tot rust in een mooie kamer met een comfortabel bed. Midden in de mooie uitgestrekte natuur op de Veluwe en toch vlakbij grote steden liggen vier Bilderberg hotels; Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Bilderberg Hotel Wolfheze,  Hotel De Bilderberg en Bilderberg Hotel De Buunderkamp. Loop de deur van het hotel uit en je bent omgeven door sprookjesachtige bossen.

Bezoek een museum of attractie, slenter 's middags door de winkelstraten in hartje Arnhem en sluit je de dag af bij één van de vele cafés en restaurants op de pleinen in het centrum. Op loopafstand van het centrum vind je een uitgebreid aanbod aan hotels waar je heerlijk kunt overnachten. Blijf je slapen? Dit kan o.a. bij Holiday Inn Express Arnhem, Best Western Plus Hotel Haarhuis, Hotel Old Dutch, NH Arnhem Rijnhotel en Hotel Modez.

Culinaire evenementen
In de maanden mei en juni staan er vele culinaire evenementen op het programma; Geniet tijdens het Framed Festival van een groot aanbod aan lokaal speciaal bier en een whiskeyproeverij. Van 19 t/m 21 mei wordt het Gele Rijders Plein tijdens Rrrollend Arnhem gesierd met diverse foodtrucks en rondreizend foodfestival Eten op Rolletjes komt van 16 t/m 18 juni weer terug naar Arnhem.

Hotelsarnhem.nl

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.

Topattracties Arnhem

Topattracties Arnhem

De vele topattracties in en rondom Arnhem maken een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard. Denk aan Burgers' Zoo, het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Openluchtmuseum of het Airborne Museum 'Hartenstein'. Ook Museum Arnhem en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken!