• Shoppen in Arnhem

    Shoppen in Arnhem
Welkom

Blijf je slapen in een hotel in Arnhem?

Zin in een onvergetelijk weekendje weg? Ontdek Arnhem! Geniet van de sfeervolle binnenstad, gezellige winkels en winterse evenementen... en overnacht daarna in één van de luxe hotels. Bekijk een compleet overzicht van de hotels in Arnhem en omgeving en boek direct bij het hotel een mooi hotelarrangement!

Weekendje Arnhem
Boek een hotel voor een weekendje in Arnhem en je hebt de tijd om de stad te leren kennen. Arnhem is als stad beroemd vanwege 'De slag om Arnhem', de Modebiënnale en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Maar ook liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem aan hun trekken. Arnhem was niet voor niets 'Beste Binnenstad van Nederland' en Evenementenstad van het jaar 2009. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum, Museum Arnhem, het Kröller-Müller Museum op Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Modekwartier Arnhem.

Hotelsarnhem.nl

Overzicht Hotels

Hotels in Arnhem

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen.

Topattracties Arnhem

Topattracties Arnhem

De vele topattracties in en rondom Arnhem maken een bezoekje aan deze stad zeker de moeite waard. Denk aan Burgers' Zoo, het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Openluchtmuseum of het Airborne Museum 'Hartenstein'. Ook Museum Arnhem en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken!