Avondje UIT in Arnhem

Zaterdagavond gratis ‘VOORSPEL’, feestelijke seizoensopening in Stadstheater Arnhem

De feestelijke seizoensopening van Musis en Stadstheater Arnhem gratis entree

Musis en Stadstheater Arnhem openen morgen, tijdens VOORSPEL, op feestelijke wijze het muziek- en theaterseizoen in het Stadstheater. De avond begint om 19:30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Behalve previews van het programma uit het nieuwe seizoen, is ook de stad nauw betrokken bij deze seizoensopening. Gedurende deze avond kunnen aanwezigen profiteren van exclusieve aanbiedingen! Ook is deze week het programma verder uitgebreid, waardoor een nieuwe timetable gepubliceerd is.

‘VOORSPEL is een avond waarop Arnhem een feestje heeft en kennismaakt met kunst uit eigen stad en uit de rest van het land. Dit is dé avond voor iedereen die wil proeven van het nieuwe muziek- en theaterseizoen, of wil kennismaken met theater en muziek in en uit Arnhem. ’ – Femke Droog, programmamaker. Tijdens VOORSPEL zijn er exclusieve aanbiedingen op tickets van geselecteerde voorstellingen. Alleen aanwezigen kunnen hier gebruik van maken door hun tickets te boeken in de Grote Foyer van het Stadstheater.

Timetable

Arnhem goed vertegenwoordigd
Arnhem is tijdens VOORSPEL goed vertegenwoordigd met o.a. Introdans, Toneelgroep Oostpool, Keesen&CO, ArtEZ en programmering door Luxor Live, het Posttheater en De Nieuwe Oost. Daarnaast kunnen bezoekers speeddaten met wethouder Ine van Burgsteden en in dialoog met de zakelijk directeur van Sonsbeek: Tati Vereecken-Suwarganda over de expositie SONSBEEK ’16 transACTION. Twee andere primeurs tijdens VOORSPEL: de opening van het Introdansmuseum, ingericht door Sjaak Hullekes én de eerste foto-expositie, gecureerd door Eva Broekema, met foto’s van Sebastiaan Helbers.

VOORSPEL met het hele land
Met onder andere de aanwezigheid van het Nederlands Blazers Ensemble, de Nederlandse Reisopera en het Nederlands Kamerkoor organiseren Musis en het Stadstheater een VOORSPEL dat met het hele land gevierd wordt.

Kom proeven van het nieuwe seizoen! Klik hier voor de timetable!

BE THERE AND BRING YOUR NEIGHBOUR!

Meer informatie over Musis & Stadstheater Arnhem