Blauwe Bever zoekt Paaseieren op Eerste Paasdag

Blauwe Bever zoekt Paaseieren op Eerste Paasdag

Op paaszondag 1 april vaart het safarischip de Blauwe Bever voor de eerste maal dit jaar uit om de paaseieren te zoeken. Een bijzondere belevenis, waarbij kinderen tijdens de tocht op zoek gaan naar de verstopte paaseieren. Daarvoor wordt aangelegd bij het natuurgebied De Blauwe Kamer en samen met de Paashaas wordt er dan gezocht naar de paaseieren. Een feest, want het komt natuurlijk niet zo erg vaak voor dat de paaseieren worden opgespoord met een safarischip. Tijdens de reis kan de prachtige noordoever van de Nederrijn, met zijn kwelmoerassen, wilgen- en populierenbossen, bloemrijke graslanden, kreken en geulen in zijn volle glorie bekeken worden. Door het uitzicht vanaf het open bovendek van het safarischip wordt het landschap al vanaf het water beleefd.

Paashaas aan boord
De paashaas zelf is aan boord komt om aanwijzingen te geven, waar we moeten zoeken. Het is een waar avontuur voor jongens, meisjes, vaders, moeders, opa's en oma's. Onderweg staat een traktatie klaar.
De Blauwe Bever vertrekt om 14.00 uur vanaf 't Stek in Wageningen en is tegen 16.00 uur weer terug. Er is plaats voor maximaal 55 passagiers, dus tijdig reserveren wordt aanbevolen.

Informatie
Vertreklocatie: ’t Stek Wageningen
Vertrek 14.00 uur
Terugkomst 16.00 uur

Meer informatie en reserveren