Kerst arrangement

Kerstarrangement Hotel Papendal

Wil jij er tijdens kerst op uit naar de Veluwe? Of heb jij gasten op bezoek tijdens kerst die nog op zoek zijn naar een fijn hotel? Denk dan eens aan Hotel Papendal. Papendal heeft een voordelig kerstarrangement samengesteld waardoor je er even lekker tussenuit kan tijdens deze feestdagen.

Geen compleet kerstprogramma, maar gewoon lekker ontspannen. Zodat jij flexibel kan zijn in jouw dagindeling. En wil je toch de kerstdrukte opzoeken? Dan kun je natuurlijk naar Arnhem en is een uitstapje naar de kerstmarkt in Kleve of Oberhausen ook dichterbij dan je denkt!  

Een of twee overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet

  • Upgrade naar een Superior kamer
  • Vrij gebruik van fitness en sauna
  • Kerstsfeerwandeling over de Veluwe (13.30-15.30 uur) via Nationaal Park De Hoge Veluwe.
  • Bij terugkomst glühwein en kerstbrood in de bar Dug Out.

1 nacht: € 49,50 p.p.
2 nachten: € 79,50 p.p.

Geldig op 24 december tot en met 30 december 2016*
* aankomst op 30/12 kan alleen voor 1 nacht. Het hotel is gesloten tijdens Oud&Nieuw.

In de omgeving
Of je nu samen met jouw partner of gezellig met het hele gezin in Hotel Papendal verblijft, er is genoeg te beleven in de omgeving! Ga een dagje naar Koninklijke Burgers’ Zoo of ga uitgebreid shoppen in het gezellige centrum van Arnhem. Voor fiets- en wandeltochten ben je bij Papendal ook aan het juiste adres. Je bevindt je temidden van de Veluwe en Nationaal Park de Hoge Veluwe waar je ook het Kröller-Müller Museum of het Nederlands Openluchtmuseum kunt bezoeken. Vraag bij de receptie om leuke fiets- en wandelroutes of ga zelf op avontuur.

Meer informatie over Hotel Papendal