Winter Arnhem

Laat je verwarmen tijdens Winter Arnhem. Een winter lang ontdekken, beleven en genieten waarin je je geen moment verveelt. De winkels in de binnenstad zijn iedere dag geopend en bruist van de evenementen en winterse activiteiten.

Extra koopavonden feestdagen
Zaterdag 10 december: Lichtjesavond in de 7 straatjes
(winkels in de 7 straatjes zijn dan geopend tot 21:00)

Vrijdag 23 december
Zondag 25 december 1e Kerstdag: gesloten
Maandag 26 december 2e kerstdag: zondagopenstelling, winkels mogen open van 12.00 - 17.00 / 18.00 uur.

Kerstmarkten
Naast het kerstinkopen in de stad zijn er sfeervolle kerstmarkten die het winkelen nog gezelliger maken. Bezoek op 18 december de speciale kersteditie van de Sonsbeek Markt bij Stadsboerderij Presikhaaf.

Winterse events
De weekenden zijn er om er op uit te trekken en elk weekend is er iets te doen zoals, genieten van muziek in de huiskamers van de Arnhem bij Muziek bij de Buren (11 dec.), de Santa Run (21 dec.) op de Korenmarkt, Arnhem TOP2000 in horeca en podia in de stad. Omring je met de kerstklanken tijdens één van de kerstconcerten in Musis Sacrum en de Eusebius en geniet van het Kerstgala van Introdans (26 t/m 29 dec.). Duik het theater in voor een voorstelling van Toneelgroep Oostpool en start het nieuwe jaar met het Nieuwjaarsconcert Opera Highlights van Het Gelders Orkest (7 jan).

Bezoek tijdens de Winter Arnhem het Nederlands Openluchtmuseum en beleef de winters uit onze geschiedenis. Sleeën en schaatsen, stokvis en snijbonen. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Zoek bij de buren de warmte op in Koninklijke Burgers' Zoo tijdens de Winter Pasar Malam. Burgers’ Zoo organiseert sfeervolle avonden in de volledig overdekte tropische Bush. Kom genieten van meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen en podia vol Indonesische zang en dans!

activiteiten