Downloads

Stadsgids Nijmegen

Ga je binnenkort naar Nijmegen? Dan mag je deze stadsgids zeker niet vergeten. Boordevol tips en leuke weetje over Nijmegen. Ook zit er een gratis stadswandeling bij door het centrum van Nijmegen. Deze historische wandeling voert je langs een aantal van de historische plekken en gebouwen die Nijmegen rijk is.

Download de stadsgids van Nijmegen

Centrumplattegrond Nijmegen

Ben je op zoek naar de weg in Nijmegen? Bekijk dan hieronder de centrumplattegrond van Nijmegen. Wil je deze plattegrond liever printen? Download dan de centrumplattegrond van de binnenstad van Nijmegen. Op deze centrum-plattegrond staan tevens de parkeergarages weergeveven.

Download hier de centrumplattegrond van de binnenstad van Nijmegen

Voordeelbonnen Nijmegen

Het populaire voordeelbonnenboekje bevat coupons voor korting op veel attracties, op menu’s in restaurants en op aankopen in een aantal winkels. Hieronder vind je het digitale boekje van het Rijk van Nijmegen met daarin zo’n dertig voordeelcoupons.

Je kan het boekje tevens gratis afhalen bij een aantal hotels, restaurants, attracties en verblijfsaccommodaties, maar uiteraard ook bij de VVV aan het Keizer Karelplein in Nijmegen en de kleinere vestigingen in de omliggende plaatsen.

Download hier de Voordeelbonnen van Nijmegen