Evenementen
Uit in Nijmegen

Uit in Nijmegen

Als ’s avonds de zon ondergaat bruist als de fijnste champagne het avond- en nachtleven in Nijmegen. Keukenchefs uit de hele wereld openen gastvrij hun gezellige restaurants. Eén lange tafel van de Nederlandse keuken tot de verrassende keuken uit Portugal, van de pittige Indiase tot de verfijnde Franse keuken. En wat dacht je van een gezellige avond theater gecombineerd met een diner in een intieme huiskaerachtige sfeer.

Op het Koningsplein, Marienburg en Grote Markt kunt je in de schaduw van historische gebouwen gezamenlijk een glas drinken bij een van de vele gezellige kroegen of cafés. In een stad met de grootste terrasdichtheid van Nederland is elke dag van het jaar een andere café bezoeken geen enkel probleem.

Lekker swingen kan uiteraard ook. Er zijn diverse discotheken waar tot in de kleine uurtjes prima muziek wordt gedraaid voor elk wat wils.
Aan de Waalboulevard kun je heerlijk langs de rivier flaneren of genieten van je drankje met uitzicht op de Waal. Hier ontmoet men elkaar tot diep in de nacht op de terrassen en in de uitgaansgelegenheden. Wanneer je flaneert over de Waalboulevard dan mag je Holland Casino Nijmegen zeker niet missen. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar spanning en ontspanning hand in hand gaan. Precies op de plek waar ook de Romeinen dobbelden, kun jij nu het geluk in het spel beproeven.

Door de grote variëteit in theaters en podia kan elke avond een heerlijk avondje worden. De Schouwburg, het concertgebouw en verschillende kleine theaters en podia laten u genieten van avondvullend vermaak. Naast de drie grote bioscopen vertoont arthouse LUX bijzondere film-, theater, dans en muziekproducties.

Tip! Kijk voor het meest complete en actuele aanbod op uitinnijmegen.nl