Nijmeegse Fiets4daagse

Ontdek de regio Nijmegen op de fiets tijdens de Nijmeegse Fiets4daagse

Ongepland, maar aangespoord door onze twee jongsten van toen 8 jaar, hebben mijn man en ik afwisselend met hen meegedaan aan de Fietsvierdaagse. En daar hebben we met zijn vieren geen spijt van gehad! Het was ontzettend leuk om op deze manier de mooie omgeving van Nijmegen nog beter te leren kennen.

Vooraf hadden we toch een bepaald beeld van een fietsvierdaagse: wat oubollig en alleen voor 65-plussers. Maar de organisatie heeft gezorgd voor een moderne versie, een andere vorm. Met prachtige weer fietsten de jongens vol enthousiasme van superstop naar superstop, en wat een afwisseling hierin! Van een kippenfarm naar handboogschieten, van een bezoekje aan Duitsland naar een tank uit de Tweede Wereldoorlog. Leuk was ook dat elke dag eindigde op een plek waar we lekker konden blijven hangen voor een drankje. We kozen voor de korte afstand, wat prima te doen was. Elke dag werden we weer enthousiast ontvangen en onthaald door de organisatie, met als toppunt voor de jongens de medaille aan het eind. Dit jaar weer? Als het even kan wel!

Media

Schrijf je nu in!

Nijmeegse Fiets4daagse

In het laatste weekend van augustus kunnen de deelnemers de prachtige omgeving van Nijmegen ontdekken en genieten van gezelligheid. Tijdens de Fiets4daagse fietsen de deelnemers door Nijmegen en omgeving. Deelnemers kunnen 1, 2, 3 of 4 dagen mee fietsen. Op de route liggen verschillende cultureel-historische SuperStops. Bijvoorbeeld spelen in het maisdoolhof in Malden, uitbreken uit de Escape Room in Bemmel of een bezoek brengen aan het Bevrijdingsmuseum of Kasteel Wijchen. Met ruim 30 verschillende SuperStops is er tijdens de Fiets4daagse genoeg te beleven!

Er is elke dag een keuze uit een korte en een lange route. Ook heeft elke dag zijn eigen thema! Op 24 augustus vindt de avondetappe plaats. Dag 2 is De Rijn-Waaloversteek en dag 3 de Land van Maas & Waaldag. Tot slot staat dag 4 in het teken van de drie provincies. Benieuwd naar de routes? Deze zijn op de website te vinden!

De Nijmeegse Fiets4daagse is voor jong en oud. Iedereen is welkom! Er is een speciaal opa/oma & kleinkind actie: voor verdere informatie en inschrijven bezoek je de website: www.nijmeegsefiets4daagse.nl

Ongeacht de afstand of het aantal dagen; het wordt 100% sportief genieten. In jouw eigen tempo van SuperStop naar SuperStop.

Schrijf je nu in voor de Nijmeegse Fiets4daagse