VVV Herfstactie: Korting op verschillende wandelroutes in de maand oktober!

Maak gebruik van onze herfstactie in de maand oktober!

Tijdens de maand oktober krijg je korting op diverse artikelen van het assortiment van VVV Nijmegen! Zo ontvang je bij VVV Nijmegen:

  • 20% Korting op de N70 Wandelroute
  • 20% Korting op de Kabouterroute
  • 10% op alle IVN wandelroutes! 

Breng een bezoek aan VVV Nijmegen

20% Korting op de N70 Wandelroute

N70 Wandelroute

De N70 Wandelroute kenmerkt zich door haar diversiteit in route en afstandsmogelijkheden, maar ook door haar cultuurhistorische karakter. De route is een zeer populaire wandelroute onder natuurliefhebbers. Deze unieke wandeling voert je namelijk over 8 'bergen' met fraaie namen zoals de Boterberg, Sterrenberg en de Duivelsberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. 

De totale route is circa 16 kilometer lang. Aangezien de route een hoog sportief gehalte heeft, is de N70 uitgegroeid tot een veel gebruikt oefenparcours voor hardlopers en lange afstand wandelaars. Met een groep, zijn tweeën of alleen, voor jong en oud, de N70 maakt iedere wandelaar enthousiast.

Bekijk hier meer informatie over de N70 Wandelroute

20% Korting op de Kabouterroute

Kabouterroute

Tijdens deze ontdekkingstocht gaan kinderen op zoek naar kabouters die in het bos wonen. Zij hebben zich verstopt in paddenstoelen, maar ook in de allerdikste en oudste boom van Nederland, ‘de Kabouterboom’. In het vernieuwde kabouterboekje staan leuke opdrachten voor de kinderen, met kleurplaat, een memory spel, invuloefeningen en zelfs kabouterliedjes voor onderweg.

 Kijk hier voor meer informatie over de Kabouterroute

10% Korting op onze IVN Routes

VVV Nijmegen beschikt over een divers aanbod van IVN routes in onze regio. Breng een bezoek aan de VVV En ontvang 10% korting op bijvoorbeeld de routes op Duivelsberg, Bisonbaai, Heerlijkheid Beek, Mookerheide en Sint Jansberg: allemaal toproutes om de natuur te kunnen beleven!  

Bekijk hier meer informatie over het aanbod van IVN