Souvenirs

Vierdaagse souvenirs

Afstandbadges
Voor de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is de “medaille-badge” aangepast die al 30 jaar wordt uitgegeven. Dit is uniek voor alle lopers en verzamelaars van deze jubileum editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Een collector’s item dat, gezien de datering, in beperkte oplage wordt uitgegeven. Per afstand is er een versie van het embleem; voor de 30km, de 40km, de 50km en speciaal dit jaar ook voor de 55km.
De geborduurde textielbadge is verkrijgbaar voor € 8,00 per stuk en OP=OP. De badge kan per post verzonden voor € 10,00 p.s. Voor elke verkochte badge wordt € 1,00 gedoneerd aan Stichting Ruby and Rose, een stichting die zich inzet tegen vrouwenkanker. Meer informatie over de afstandsbadges.

Vierdaagsebedels
Dit jaar verschijnen er weer 7 prachtige, nieuwe bedels in de serie van Vierdaagsebedel. Vier van deze nieuwe bedels zijn speciaal voor de 100e editie ontworpen en zijn dus in een beperkte oplage gemaakt. In de nieuwe serie zijn ook twee colliers beschikbaar. De vierdaagsebedels zijn verkrijgbaar vanaf € 29,00 en de colliers zijn verkrijgbaar vanaf € 35,00.

Vierdaagsepuzzel
Dit jaar is er door Rob Derks van Studio Jan van Haasteren een speciale Vierdaagsepuzzel gemaakt. De puzzel van 1000 stukjes geeft de goede sfeer van de intocht op de Via Gladiola weer. Deze puzzel is vanaf begin juli verkrijgbaar voor € 16,99.

Vierdaagsesokken
Speciaal voor de Vierdaagse zijn er ook Vierdaagsesokken verkrijgbaar in de kleuren groen - oranje. De groen-oranje sok is verkrijgbaar in zowel een hoog als laag model in de maten 35-38, 39-42 en 43-46. Voor de Roze Woensdag is er tevens een roze sok beschikbaar. Dit is een laag model en is verkrijgbaar in de maten 35-38 en 39-42.
De hoge sokken zijn verkrijgbaar voor € 14,95 en de lage sokken voor € 12,50.

Vierdaagsewijn
De eerste wijn afkomstig uit de Vierdaagsewijngaard van wijnhoeve De Colonjes in Groesbeek is te koop bij VVV Nijmegen. De oplage is namelijk beperkt én genummerd als gelimiteerde serie.

Tegels en koelkastmagneet

Dit jaar is er ook een speciale vierdaagsetegel verkrijgbaar!
De tegel is in een beperkte oplage verkrijgbaar voor € 10,00. Dezelfde afbeelding is ook verkrijgbaar als koelkastmagneet voor € 3,50

Overige souvenirs
Naast deze speciale uitgaven voor de 100e vierdaagse zijn er natuurlijk ook de vertrouwde vierdaagseprodukten verkrijgbaar zoals de Vierdaagsevlag (ook aan stok), Kilometervreters, vingerhoedje, mok, schoentjes aan een lint, magneten en sleutelhangers.

Tevens heeft VVV Rijk van Nijmegen diverse vierdaagsesouvenirs van Tingieterij De Tinnen Roos in het assortiment.

Souvenirs zijn te koop bij VVV Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 32h, 6511 NH NIJMEGEN

Bestel hier uw Vierdaagse-afstandsbadges onder vermelding van uw naam, adres, emailadres, de versie van het embleem (30 km, 40 km, 50 km of 55 km) en het aantal badges.

VVV Rijk van Nijmegen