Winter Tivoli

Amusementspark Tivoli, ‘t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Kom ook in de winter (t/m 26 maart 2017) lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in restaurant ‘De Wigwam’!* Elke maand een ander thema met superleuke activiteiten en diverse kinderfeestarrangementen al v.a. € 6,50 per kind!

*Let op: de overige attracties en speeltoestellen in Park Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

High Tea
Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in ons restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

High Tea-voli € 12,95 p.p. (inclusief entree Winter Tivoli)
High Tea met diverse soorten thee (koffie mag natuurlijk ook), heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk is er ook een kinder High Tea-voli waarbij de lekkernijen zijn afgestemd op kinderen. Voor kinderen is er keuze uit ranja, chocomel, fristi of appelsap.
Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren via 024-6844444 of info@parktivoli.nl

Media

Schaatsen

Media

Kom schaatsen tijdens Winter Tivoli!

Vanaf 23 december kun je tijdens Winter Tivoli je schaatskunsten laten zien op de kunstschaatsbaan op het terras. Er is ook een oefenhoekje voor de beginner met schaatshulpjes. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Je betaalt slechts € 1,50 voor 30 minuten + € 10,- borg voor de schaatsen. Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen.

Openingstijden Winter Tivoli
Winter Tivoli is geopend van 25 november 2016 t/m 26 maart 2017 op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur en in de schoolvakanties. Kijk HIER voor de uitgebreide openingstijden van Winter Tivoli.

Entreeprijzen 'Winter Tivoli' 2016

Kids van 2 t/m 12 jaar        € 5,00 p.p.*
Volwassenen   € 2,50 p.p.* incl. lekker kopje koffie
  of thee (t.w.v. € 2,20)

*Let op: meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan

Meer informatie over Amusementspark Tivoli