Welkom

Sanadome in kerstsfeer

Beleef Sanadome in een prachtig kerstdecor. Vanaf zaterdag 24 december tot en met zaterdag 7 januari is er iedere dag vanaf 17.30 uur Live muziek tijdens de borrel en het diner. Op 25, 26 en 31 december zorgt de Xmas DJ voor een hele gezellige sfeer tijdens het diner en feestavond. Bekijk de volledig verzorgde Kerstvakantie Arrangementen, zodat je heerlijk kunt genieten van de mooiste dagen van het jaar!

Nijmegen bruist tijdens de Kerst en Oud en Nieuw
Ook in de binnenstad van Nijmegen is er in de kerstvakantie genoeg te beleven! Een kerstmannenrace, glühwein drinken, kerstshoppen in mooi versierde winkels en gezellige kerstkoren en versierde straten. Nijmegen is de stad om deze winter een dagje gezellig te gaan winkelen en genieten. Combineer het kerstshoppen met een paar dagen ontspannen in 4-sterren plus Spa & Wellness hotel Sanadome. Kies voor de aantrekkelijk geprijsde kerstarrangementen.

Warm aanbevolen energie bron
Sanadome, de grootste bronnen van Nijmegen biedt een warm aanbevolen energiebron, waarbij je heerlijk kunt wegdromen en even genoeglijk bijtankt. In de thermen kun je je onderdompelen in verschillende kruidenbaden, elk met hun eigen tintelende kracht en weldaad (vanaf 33°C). Naast het ontspannende en zuiverende effect van het thermaalwater heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Zwemmen in warm thermaal water heeft doorgaans een zeer ontspannend effect. Je vergeet even de drukte van alledag. Het dragen van badkleding is verplicht.

Arrangementen
Maak jouw verblijf extra aangenaam met een verblijf in het 4-sterren hotel. Vanuit de hotelkamer kun je rechtstreeks met de lift naar het Thermenlandschap. Wanneer je overnacht, kun je vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek gebruik maken van de faciliteiten in het Thermenlandschap. Ook is er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij de overnachting inbegrepen.

Bekijk hier de seizoens dagarrangementen
Bekijk hier de seizoens hotelarrangementen

Meer informatie over Sanadome

Media

Kerst

media

Geef eens ontspanning cadeau

Het Sanadootje, de cadeaubon van Sanadome, is geheel naar eigen wens in te vullen, bijvoorbeeld:

  • Dag- of avondentree Thermen
  • Dag- of hotelarrangement
  • Beauty & Wellness behandeling
  • Geldbedrag

Op zoek naar een origineel kerstpakket of -cadeau?
Verwen jouw familie of vrienden met een verrassend kerstpakket. Met een Sanadome cadeau- of kerstpakket geeft je jouw vrienden een welverdiende dag ontspanning in Sanadome, aangevuld met mooie cadeau artikelen.