• SANADOME HOTEL & SPA NIJMEGEN

    SANADOME HOTEL & SPA NIJMEGEN
Welkom

Lenteboost weken bij Sanadome Hotel & Spa!

Eindelijk! Na de koude maanden kan je huid opgelucht ademhalen: de lente komt eraan! De eerste zonnestralen laten zich zien en alles staat in bloei. Niet alleen het weer veranderd. Door de wisseling van temperatuur heeft je lichaam en huid goede verzorging nodig. Tijd om jezelf een boost te geven.

Energise me! Geef lichaam en geest een oppepper
Geef jouw lichaam & geest dit voorjaar de aandacht die het verdient. Massages geven je energie, laten blokkades verdwijnen of werken juist ontspannend. Zijn jouw voeten al klaar voor het voorjaar? Met de OPI Voetverzorging & Manicure krijgen de voeten een oppepper en een frisse trendkleur met OPI nagellak.

Warm aanbevolen energiebron
De Thermen van Sanadome biedt een warm aanbevolen energiebron waarbij je heerlijk kunt wegdromen en even genoeglijk bijtankt. Je kunt jezelf onderdompelen in verschillende kruidenbaden, elk met hun eigen tintelende kracht en weldaad (vanaf 33°C). Thermaal water heeft een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Zwemmen in warm thermaal water heeft doorgaans een zeer ontspannend en zuiverend effect. Vergeet even de drukte van alledag.

Vitamine D
Als de eerste lentezon ons naar buiten lokt kun je bij Sanadome Hotel & Spa, genieten in de thermentuin met ligweide en diverse terrassen. De royale tuin nodigt uit om lekker te luieren of te zonnen op de comfortabele ligbedden. Deze complete zonbeleving in de tuin kun je afwisselen met een heerlijke onderdompeling in het grote Thermale buitenbad. Een hapje en een drankje wordt geserveerd op de terrassen. De kaart van Spa Lounge Breeze biedt een uitgebreide keuze met heerlijke broodjes, maaltijdsalades of smakelijke hapjes en drankjes.

Meer informatie over Sanadome Hotel & Spa

Media

Arrangementen

Media

Arrangementen
Maak jouw verblijf extra aangenaam met een verblijf in het 4-sterren hotel. Vanuit de hotelkamer kun je rechtstreeks met de lift naar het Thermenlandschap. Wanneer je overnacht, kun je vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek gebruik maken van de faciliteiten in het Thermenlandschap. Ook is er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij de overnachting inbegrepen.

Bekijk hier de seizoens dagarrangementen
Bekijk hier de seizoens hotelarrangementen

Het dragen van badkleding is altijd verplicht in Sanadome.