• Winterse gezelligheid in Nijmegen

    Winterse gezelligheid in Nijmegen
Welkom in Nijmegen

Warme Winterfeesten in de binnenstad van Nijmegen

De geur van kerstbomen, geroosterde amandelen en verse oliebollen brengen je in een warme winterstemming. Voor iedereen is er wat lekkers te verkrijgen. Geniet in de gezellige sfeervolle chaletjes van een heerlijke Glühwein en warme kop chocomel, bestel je winterse broodje bij de echte Schwenkgrill en neem een lekkere zak oliebollen mee om thuis op te smikkelen. 

Van zaterdag 9 december tot en met zondag 7 januari 2018 kan je genieten van de Winter Wonder Wandeling in het centrum van Nijmegen.

Sfeerverlichting in Nijmegen
In een groot aantal straten in de binnenstad is mooie feestverlichting aanwezig, dat maakt Nijmegen extra sfeervol om te dineren of de laatste kerstinkopen te doen. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de extra koopavond op vrijdag 22 december. Zo heb je genoeg tijd om jouw boodschappen voor Kerstmis te doen!

Koopzondag- en avonden
In december is het iedere zondag koopzondag in centrum Nijmegen. Daarnaast zijn de winkels op vrijdagavond 22 december extra lang open tot 21.00 uur voor de laatste kerstinkopen.

Kerstinkopen
Kijk voor een uitgebreider en actueel overzicht van de activiteiten en openingstijden op centrumnijmegen.nl.

 

activiteiten

Winterse activiteiten

Deze winter heeft Nijmegen echt hele speciale publiekstrekkers. Zo verandert de Grote Markt in de dagen voor Kerst in prachtig een Middeleeuws landschap, waar lokale ondernemers hun ambacht tonen. Diverse Nijmeegse organisaties werken samen om dit plein, samen met de aangrenzende horeca, tot een sfeervolle kerstmarkt te maken. En er is nog veel meer…

Kijk op centrumnijmegen.nl/winter voor een overzicht van alle activiteiten.