tekst

Kom jij de ijsbeertweeling ontmoeten?

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost, wandel onder de slingerende orang oetans door of ga op avontuur in Gorilla Adventure en RavotAapia! Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Nieuw in Ouwehands Dierenpark is Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven.

Nieuw: Expeditie Berenbos
Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Het Berenbos
In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

Zeeleeuwenshow
Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Deze show mag je niet missen!

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

Dé familieshow ‘Over dieren’ met Bamboo Bill en de Jungleclub Rangers
In de nieuwe show van Ouwehands Dierenpark leert Bamboo Bill veel, heel veel over… dieren! Samen met de Jungleclub Rangers laat Bamboo Bill je kennis maken met bijzondere huisdieren. Roger, Bamboo Bill’s vriendje met de grote oren en zijn nieuwe hondje zijn ook van de partij. Kom en geniet van deze leuke en leerzame show ‘Over dieren’! Bekijk www.ouwehand.nl voor de exacte showdagen.

Op avontuur met Bamboo Bill
Midden in het park woont Bamboo Bill. Hij is avonturier in hart en nieren en heeft alles van de wereld gezien. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub (te zien bij RTL Telekids). Ga jij ook mee op avontuur? Ontmoet Bamboo Bill en de avonturiers in Ouwehands Dierenpark!

RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Ouwehands Dierenpark is het gehele jaar geopend. Honden zijn welkom.

Ouwehands Dierenpark Rhenen