Pasen bij De Spelerij

Paasarrangement

Eieren, kuikentjes en lammetjes... het voorjaar is weer begonnen, een mooie tijd om door te brengen met familie en vrienden! De Spelerij, de wonderlijkste speel- en ontdekplek van Nederland, is tijdens het gehele Paasweekend geopend. Ga op ontdekking bij De Spelerij en boek speciaal voor jouw familie of vriendengroep een gezellig Paasarrangement.

Inhoud arrangement
Je wordt ontvangen met koffie, thee of fris met een plak paasstol.


Daarna kun je op ontdekking in de Spelerij/Uitvinderij: Op een open plek in het bos staan fantasievolle speelobjecten ontworpen door een beeldend kunstenaar. De speelobjecten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en bevatten mechanieken die je zelf in beweging kunt brengen. Bijvoorbeeld de ballenmachine; fietsend, crossend en draaiend zet je het object in beweging. In de werkplaats De Uitvinderij kun je werken o.a. met figuurzagen, piepschuimsnijders en verfmachines.

Tijdens de lunch bak je jouw eigen broodjes en worden er gekleurde eieren, hamrolletjes, eiersalade, geraspte kaas, kruidenboter en jus d’orange geserveerd.

Na de lunch kun je verder spelen in de Spelerij of je uitvinding afmaken!Reserveren
Dit Paasarrangement is al mogelijk vanaf 10 personen voor € 24,50 p.p., de entree voor De Spelerij is hierbij inbegrepen. Het is noodzakelijk te reserveren en mogelijk op Goede Vrijdag 25 maart, Paaszaterdag 26 maart, 1e Paasdag 27 maart en 2de Paasdag 28 maart.
Bel om te reserveren 0313-413118.

 

Meer informatie over De Spelerij/Uitvinderij