Pasen bij De Spelerij

Voorjaarsvakantie

In het bos bij Dieren ligt de meest wonderlijke plek van Nederland: De Spelerij en Uitvinderij. In dit park kunnen kinderen de hele dag actief spelen en ontdekken. Maar ook voor volwassenen valt er heel wat te ontdekken. Het is een creatieve plek voor jong en oud.

Van 18 februari t/m 5 maart is het voorjaarsvakantie bij De Spelerij!
Iedere werkdag om 14.30 uur in de voorjaarsvakantie is er een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar: “Circus in het ziekenhuis”. Wat een pech, Liesbed ligt in het ziekenhuis met een gebroken been, terwijl ze mee zou spelen in een circusvoorstelling voor de hele school. Gelukkig heeft ze vriendjes die haar willen helpen en als ze goed oefent kan ze zelfs in het ziekenhuis optreden! Een grappige, speelse voorstelling door Marsje Richards met kleine en grote poppen, film en nog veel meer.

 

Media

Schrootstrijd

Media

Schrootstrijd bij De Uitvinderij

Op zoek naar een werkplaats waar je met je collega's of vrienden kunt lassen, slijpen en nog veel meer... kom dan naar De Uitvinderij in Dieren! Schrootstrijd is een leuke workshop waar je met het hele team iets moois gaat maken van metaalschroot. Gebruik je creativiteit, vindingrijkheid en je fantasie!

Schrootstrijd (Scrapheap Challenge) is de workshop die voor bedrijven en groepen volwassenen gegeven wordt. Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn de ingrediënten die aanwezig zijn in het atelier en de werkplaats van De Spelerij. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat je, met jouw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. je werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en eventueel tegen de andere teams. 

Je kunt kiezen uit één of twee dagdelen, naar wens te combineren met een lunch of buffet.

Meer informatie over Schrootstrijd
De Spelerij / De Uitvinderij

De Spelerij
De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

De Uitvinderij
In de werkplaats De Uitvinderij kun je heel veel doen. Na het volgen van een korte uitleg, kun je zelf aan de slag gaan met verschillende machines en materialen. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Je kunt ook materialen combineren om de mooiste kunstwerken te maken. Natuurlijk mag je na afloop, alles wat je gemaakt hebt, mee naar huis nemen.

Meer informatie over De Spelerij / De Uitvinderij

Media