• Genieten in de uiterwaarden van de Waal

    Genieten in de uiterwaarden van de Waal
  • Geniet van de mooie natuur in Druten

    Geniet van de mooie natuur in Druten
  • Ontdek de rijke cultuur & historie in Druten

    Ontdek de rijke cultuur & historie in Druten
Meest gezocht
Welkom in Druten

Welkom in Druten

Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. De rivieren hebben dit gebied gevormd en karakter gegeven. Slingerende dijken, wielen, natuurrijke uiterwaarden en vruchtbare boomgaarden vormen het decor. Dit maakt dat het Land van Maas en Waal bij veel wandelaars en fietsers favoriet is. De gemeente Druten ligt ten westen van Nijmegen en bestaat uit de kerkdorpen Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.

In Druten is er veel te beleven op het gebied van recreatie. Zo is het in deze omgeving prachtig fietsen en wandelen en zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet. Eén daarvan is bijvoorbeeld de QR code route Cultuurhistorie in het Land van Maas en Waal. Een route op basis van fietsknooppunten door het Land van Maas en Waal. Ook kun je heerlijk struinen door de uiterwaarden of wandelen door het boerenland en kennismaken met het boerenleven van nu. Met het fiets- en voetveer Druten-Dodewaard ben je zo aan de overkant waar er nog meer te ontdekken valt.

Naast actief bezig zijn kun je in Druten ook naar een theatervoorstelling in Cultureel Centrum D’n Bogerd gaan, overnachten in een bed- en breakfast, hotel of op een camping, een bezoek brengen aan een kaasboerderij, fruittuin, wijngaard, landgoed, etc. Kortom er is voldoende te beleven in het mooie Druten in het Land van Maas en Waal.

Vraag het de VVV

Contact met de VVV kan op deze manieren:

Icon Contact Twitter Neem contact op via Twitter

Icon Contact Facebook Neem contact op via Facebook

Icon Contact Bellen Liemers Bel 0900 - 11 22 3 44 (lokaal tarief)

Icon Contact Kantoor Bezoek één van de VVV kantoren

Icon Contact Mail Stel je vraag via het contactformulier

Top tips in Druten