Fratsen

Andre Manuel is niet alleen cabaretier, columnist en tekstschrijver, maar ook een veelzijdig muzikant. Zo speelde hij in bands als Krang en Dancing Dollekamp, maakt hij solo-albums en verschijnt in 2016 een plaat van Andre samen met Roos Rebergen onder de naam Tjing Tjing.

Samen met Roeland Drost (toetsen, zang), Adri Karsenberg (drums, percussie), Frits Rietman (bas, zang) en Jacob Raatjes (electronica) speelt Manuel in de band Fratsen. Op 14 april brengt Fratsen hun zevende studio-album ‘SPOOKT’ uit.

“Ieder mens maakt fouten. Zo heb je van die gasten die uit pure meligheid een belachelijke bandnaam verzinnen waar ze een kwarteeuw later nog aan vast zitten. God straft. Ma wat dooj d’r an. U begrijpt dat Fratsen het weer doet. Stram en vele rimpels rijker, maar feller dan ooit. Er moet nog iets rechtgezet worden. Muzikaal en tekstueel. In deze tijden van apathie en lange tenen is een kleine geweldloze revolutie niet verkeerd. En als niemand anders het doet, ja dan zijn wij wel weer zo gek om die versleten handdoek op te pakken. Fratsen heeft afgelopen zomer een nieuw album opgenomen waarmee we vooral ons zelf wilden verrassen in de hoop dat U het ook kunt waarderen.”

Contactinformatie

adres
Locatie Doornroosje Stationsplein 11 6512 AB NIJMEGEN
Adres
Doornroosje Groenewoudseweg 322 6525 EL NIJMEGEN Route plannen

Open 20:00 Start 23:00

21 apr 2017 20:00 - 23:00
Vanaf € 15,00

Contactinformatie

adres
Locatie Doornroosje Stationsplein 11 6512 AB NIJMEGEN
Adres
Doornroosje Groenewoudseweg 322 6525 EL NIJMEGEN Route plannen