Hotels Nijmegen

Blijf je slapen in een hotel in Nijmegen?

Ben je op zoek naar een hotel in Nijmegen? Op deze website vind je een overzicht van de hotels in Nijmegen en omgeving met bijbehorende hotelarrangementen die je kunt boeken. Boek direct bij het hotel of zoek en vergelijk prijzen van diverse online aanbieders zoals Expedia, Hotels.nl en Booking.com. 

Weekendje Nijmegen
Boek een hotel voor een weekendje in Nijmegen of Rijk van Nijmegen en verplaats je in het verleden van de oudste stad van het land. Geniet in één van de vele restaurants die dit gebied rijk is, bezoek een museum of kom heerlijk ontstressen bij Sanadome.

Dagje uit in Nijmegen

Een heerlijk dagje uit in Nijmegen? Breng een bezoek aan een van de musea in Nijmegen en omgeving. Museum Het Valkhof of Museumpark Oriëntalis brengen je terug naar vroegere tijden. Ben je geïnteresseerd in de bevrijding? Breng dan een bezoek aan het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945. Ervaren hoe het voelt als je blind of slechtziend bent? Dan is een bezoek aan muZIEum een aanrader. Sluit je dagje uit in Nijmegen af met een gokje in het Holland Casino Nijmegen.

 

Tips voor je bezoek aan Nijmegen

Overzicht Hotels

Hotels in Nijmegen

Onderstaand zie je de hotels in een overzicht met daaronder korte informatie, wil je meer informatie over een hotel klik dan op de afbeelding of op de link. Ook kan je direct bij het hotel een boeking plaatsen of de prijzen van online aanbieders met elkaar vergelijken.