VVV Rijk van Nijmegen

VVV Rijk van Nijmegen

Welkom bij de VVV Rijk van Nijmegen!

De VVV Rijk van Nijmegen, dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. U wordt bij de VVV Nijmegen gastvrij ontvangen en professionele VVV medewerkers informeren u onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe u het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt.
Ook informeert de VVV u met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van de omgeving, want de VVV medewerker is lokaal geworteld en van alle wetenswaardigheden uitstekend op de hoogte. Zo vertellen zij u de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. U ontdekt het zelf met een Stadswandeling begeleid door een ervaren VVV gids.

Maar ook voor een bijzondere gelegenheid biedt de VVV Nijmegen u allerlei mogelijkheden. Een groepsuitje of een lokaal souvenir met een verhaal. Zoals het beeldje van Mariken van Nieumeghen en andere toepasselijke (streekgerelateerde) souvenirs.

Ook voor de VVV Cadeaubon, De Nationale dinercheque, de Podiumcadeaukaart en de Bioscoopbon bent u bij de VVV aan het goede adres. Ga naar VVV Cadeaubonnen voor meer informatie.

Bent u onderweg en u wilt nog snel even wat weten? Deze website is ook geschikt voor uw mobiel of tablet. Zo heeft u alle toeristische informatie van de VVV altijd en overal bij de hand.

De VVV, daar kom je verder mee!

Contactinformatie

Adres
Keizer Karelplein 32h 6511 NH NIJMEGEN Route plannen
Telefoon
0900 1122344

Geopend op Tweede Paasdag van 10.00 tot 15.00.

dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 10:00 - 16:00
 • vanaf €5,00

  Historische stadswandeling Nijmegen

  NIJMEGEN

  Een stadswandeling door Nijmegen is een reis door vele jaren geschiedenis. De rijke cultuurhistorie van Nijmegen gaat tweeduizend jaar terug, toen de Romeinen hier neerstreken en Nijmegen uitgroeide tot de grootste stad van het toenmalige Nederland.

  Lees meer;
 • vanaf

  Streekrit Rijk van Nijmegen

  NIJMEGEN

  Door het bos, over de Zevenheuvelen, langs leuke dorpjes, via kleine vennetjes en heidegebieden naar de weidse polders van de Ooij. Heuvels, bossenen pittoreske dorpen. Maar ook uitgestrekte landschappen in het natuurgebied de Ooijpolder, heide en meertjes bij de hatertse en Overasseltse Vennen en een enorme stuwwal. Het Rijk van Nijmegen is ongeloofelijk afwisselend. Terwijl u comfortabel met de touringcar door het landschap rijdt, vertelt de VVV-gids u alles over deze prachtige streek.

  Lees meer;

Contactinformatie

Adres
Keizer Karelplein 32h 6511 NH NIJMEGEN Route plannen
Telefoon
0900 1122344