Ontdek het zelf:
Welkom

Fietsroutes Veluwezoom

De Veluwezoom, het prachtige gebied van Renkum tot aan Laag-Soeren, is van oudsher een gebied met veel toeristische bezienswaardigheden, zoals Domein Hof te Dieren, Avegoor en de kastelen Doorwerth, Rosendael en Middachten met hun omliggende landgoederen. De in een authentieke Gelderse boerderij gelegen Veluwetransferium Posbank is het ideale startpunt voor een fietsroute.

Het Veluwetransferium Posbank is het ideale startpunt voor een fietsroute over de Veluwezoom en de Posbank. Vanuit hier kun je mooie tochten maken door Renkum en Rheden. Je komt langs vele mooie bezienswaardigheden: oude kerken, een prachtig stuk IJssel en één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Nationaal Park Veluwezoom.

Fietsvakantie tussen Amsterdam en Berlijn!

Fietsvakantie tussen Amsterdam en Berlijn!

Onlangs is er een fietsroute verschenen tussen Amsterdam en Berlijn. Deze route, vol diverse landschappen, bezienswaardigheden en een dozijn dialecten, brengt de fietser uiteraard ook langs de Veluwezoom!

De fietsroute heeft een lengte van ongeveer 820 kilometer biedt zowel variëteit aan restaurants en accommodaties, aanbiedingen voor stadswandelingen en een avondprogramma's! Klik hieronder voor meer informatie over de route en mogelijkheden onderweg.  

Meer informatie over de route