Toeren over de Posbank

Tour over de Posbank

Geniet van een ontspannen fietstocht of tocht met geruisloze, elektrische scooters langs de mooiste plekken van het gebied met prachtige vergezichten. Je tourt door de bossen, heidevelden en langs wildobservatiepunten. De E-bike of scooter helpt jou om makkelijker dit heuvelachtige gebied te trotseren. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes en geniet van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders.

Bij de VeluweActief krijg je natuurlijk tips waar en hoe je het beste de herten kan spotten en het mysterieuze en imponerende geluid van burlende edelherten kunt horen. Tip: Neem een verrekijker mee!

Extra informatie
Dag verhuur 10.00 – 17.00 uur = € 20,-
Het is tot en met oktober mogelijk om in overleg de e-bikes ook later op de avond in te leveren. Combineer het met een heerlijk etentje bij één van de horecagelegenheden. Voor groepen vanaf 4 personen wordt ook ’s avonds het dagtarief gehanteerd. Liever met een gids op pad? € 100,- extra per groep voor een tochtje van 2 uur.

Dinsdag t/m zondag geopend. Wel even reserveren.

Veluwe Actief, VVV& Fietsverhuur
Veluwetransferium Posbank
Heuvenseweg 5a
6991 JE Rheden
026 495 3050
www.veluweactief.nl

Meer informatie over Veluwe Actief - Oversteegen
Actief op de Veluwe

Veluwe Actief

Naast de losse verhuur per dagdeel zijn er complete dagarrangementen mogelijk met meerdere activiteiten voor invulling van jouw bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriend(inn)endag, teambuildingsprogramma, familieuitje en/of groepsuitje

In no-time gaan jullie samen aan de slag op de Posbank en haar prachtige omgeving. Op de fiets, met de GPS of met het handboog- of kleiduifschieten... wat je maar wilt. We kijken altijd wat jullie het beste past. Qua locatie en ook qua budget. Voor ons telt maar één ding: dat jullie een onvergetelijke dag hebben!