Domein Hof te Dieren, wijngaard

Domein Hof te Dieren, wijngaard

Een bezoek aan de grootste ommuurde wijngaard van Nederland betekent een onvergetelijke gebeurtenis! Twee hectare met tien verschillende soorten druivenrassen op het historische landgoed Hof te Dieren. De rondleiding met wijnproeverij (vanaf 15 personen) wordt verzorgd door de eigenaar, die met bezieling vertelt over de druiventeelt en de heerlijke wijnen! U wordt meegenomen op een tocht door de wijngaard waarin alle aspecten van de belangrijke historie van deze buitenplaats, het druiventelen en het wijnmaken op een enthousiaste wijze aan u worden uitgelegd.

Een bezoek aan de wijnmakerij is inbegrepen. De rondleiding kan worden uitgebreid met een lunch, buffet, barbecue en/of outdoor activiteit zoals mountainbiken, steppen of GPS-tocht. Zomer en winter zijn er volledige dagprogramma's voor familie-uitje, personeelsfeest en (sport)vereniging. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden. Verkoop van wijnen, Dierens Drupje (Nederlandse Grappa), likeuren, streekproducten, druivenplanten en cadeauartikelen.

Contactinformatie

Adres
Arnhemsestraatweg 16 6953 AX DIEREN Route plannen
Telefoon
06 22399642

Openingsmaanden begin april tot begin november. Door de week, bij mooi weer, is het terras geopend van 13 tot 17 uur. (Behalve tijdens de oogst). Tussen november en april zijn de openingstijden iets beperkter (let op de website) en kunt u ons op afspraak altijd bezoeken voor de aankoop van uw wijnen en planten. Maar tijdens mooi weer in het weekend of als de grote poort open staat, kunt u zonder afspraak terecht voor uw wijnaankopen! Rondleidingen met wijnproeverij en de Pure Proeverij verzorgen wij (op afspraak) het gehele jaar door.

zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 13:00 - 17:00
 • vanaf €12,75 p,p,

  Rondleiding bij wijnproeverij Domein Hof te Dieren

  DIEREN

  Twee uurtjes gezellig wijn proeven met een rondleiding over de grootste ommuurde wijngaard van Nederland, met als thema: Lekker, Leuk, Leerzaam en Ludiek”. U kunt dit evenement uitbreiden tot een geheel verzorgde dag met een sportieve activiteit op de wijngaard of op de naast gelegen bosrijke Veluwe. Daarna is er de mogelijkheid tot een lekker buffet of een uitgebreide BBQ. Zo’n dag, voor groepen van 15 tot 75 deelnemers, is voor allen een blijvende herinnering!

  Lees meer;
 • Dierense sporenpaden

  De Dierense sporenpaden bestaan uit twee wandelingen; een korte van circa 3,2 kilometer en een wat langere van circa 7,2 kilometer.

  Bekijk route

Contactinformatie

Adres
Arnhemsestraatweg 16 6953 AX DIEREN Route plannen
Telefoon
06 22399642