Vierdaagsefeesten Nijmegen

Vierdaagsefeesten Nijmegen 15 juli - 21 JULI

Rondom de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen worden van 15 t/m 21 juli de Vierdaagsefeesten georganiseerd. Het wordt in 2017 alweer de 48ste editie van de Vierdaagsefeesten met veel hoogtepunten, live optredens, cabaret, straattheater etc.

Op zaterdag 15 juli, de zaterdag voorafgaand aan de 4Daagse beginnen de activiteiten van Vierdaagsefeesten. Er worden 38 podia geplaatst met een brede programmering: muziek, theater, food, kinderactiviteiten en nog veel meer. Ongeveer 3.000 artiesten treden op in die week, dus je komt altijd wel ergens aan je trekken.

Muziekliefhebber? Jazz, soul, blues, alternatief, Nederlandstalig, singer-songwriters, dance of uitgebreid dweilen…je vindt het tijdens Vierdaagsefeesten. En natuurlijk, upcoming en favoriet, de heerlijke restaurants, foodtrucks en smaakmarkten waarvan vorig jaar bleek dat ze een gat in de markt vullen.


Roze Woensdag
Woensdag staat in het teken van roze. Tijdens Roze Woensdag slepen de wandelaars zich door de laatste kilometers van de tweede wandeldag dankzij de aanmoedigende feestvierders langs de zijlijn. Roze Woensdag is één groot feest. Een feest met maar één regel: Dresscode Roze.

Koop je drankje aan de bar
Ondanks de de Vierdaagsefeesten vrij toegankelijk zijn, is het niet kosteloos. Koop daarom je drankje aan de bar!
Let wel op, omdat de stad tijdens Vierdaagsefeesten wordt bezocht door duizenden bezoekers wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, per fiets of te voet naar het centrum te komen.

Voor meer informatie met betrekking tot het programma kun je het beste de website bezoeken: www.vierdaagsefeesten.nl

Contactinformatie

Adres
Molenstraat 6511 HA NIJMEGEN Route plannen
Telefoon
024 323 3163

periode 15-07-2017 t/m 21-07-2017
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
zondag de hele dag
Belang Belang: nationaal

Gratis

Contactinformatie

Adres
Molenstraat 6511 HA NIJMEGEN Route plannen
Telefoon
024 323 3163