VVV Lingewaard

Welkom bij de VVV Lingewaard!

De VVV Lingewaard, dé plek voor al uw toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. U wordt bij de VVV Lingewaard gastvrij ontvangen. De enthousiaste VVV vrijwilligers informeren u onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen, heerlijk kunt eten en drinken, over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Of over winkelen en uitgaan en hoe u het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op uw plaats van bestemming komt.

Ook informeert de VVV u met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van de omgeving, want de VVV vrijwilliger is lokaal geworteld en van alle wetenswaardigheden uitstekend op de hoogte. Zo vertellen zij u de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn.
U ontdekt het zelf met een fietsroute door de omgeving.

Maar ook voor een bijzondere gelegenheid biedt de VVV Lingewaard u allerlei mogelijkheden. Een groepsuitje of een lokaal souvenir met een verhaal en andere lokale streekproducten.

Ook voor de VVV Cadeaubon, De Nationale dinercheque, de Podiumcadeaukaart en de Bioscoopbon bent u bij de VVV aan het goede adres. Ga naar VVV Cadeaubonnen voor meer informatie.

Bent u onderweg en u wilt nog snel even wat weten? Deze website is ook geschikt voor uw mobiel of tablet. Zo heeft u alle toeristische informatie van de VVV altijd en overal bij de hand.
De VVV, daar kom je verder mee!

Vierakkerstraat 31 6851 BB HUISSEN Route plannen

periode 01-04-2017 t/m 01-11-2017