Winterfestijn Overbetuwe in Elst

Winterfestijn Overbetuwe in Elst 16 december - 7 JANUARI

Winterfestijn Overbetuwe is elk jaar weer een grote trekpleister tijdens de feestdagen. Schaatsliefhebbers kunnen zich, van 16 december t/m 7 januari 2018, te allen tijde uitleven op het ijs... terwijl anderen lekker bij de bar kunnen plaatsnemen om op te warmen. Op en rondom de ijsbaan vinden drie weken lang allerlei leuke evenementen plaats.

Voor het elfde jaar wordt er in Elst een grote overdekte ijsbaan in het centrum geplaatst. Gedurende een periode van maar liefst 3 weken wordt er, bij weer of geen weer, tegemoet gekomen aan een onvervalst wintergevoel. Er kan geschaatst worden, ook als het niet vriest!

Pubquiz!
Op 21 december vind van 20.00 - 23.00 uur de Pubquiz, in samenwerking met Café bij Tante, plaats in het Winterfestijn café. Aanmelden: vol = vol, maximaal 12 teams.
De pubquiz bestaat uit 8 rondes van 10 vragen waarbij fotorondes, audiorondes en gesproken vragen elkaar afwisselen. Na de 8 ronde wordt de eindstand bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Er wordt strak om 20.00 uur gestart waarbij het streven is om 23.00 uur de prijzen uit te reiken. Inschrijfgeld = € 2,50 p.p.
Meedoen? Graag tijdig aanmelden, de belangstelling is groot dus als je zeker wil zijn van een plek.

Contactinformatie

periode 16-12-2017 t/m 07-01-2018
maandag de hele dag
dinsdag de hele dag
woensdag de hele dag
donderdag de hele dag
vrijdag de hele dag
zaterdag de hele dag
zondag de hele dag
Belang Belang: nationaal

Contactinformatie