Vergaderingen, Congressen, Beurzen, etc

Zakelijk

De regio Arnhem Nijmegen biedt volop mogelijkheden om van een congres, een vergadering of een zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken. De combinatie van uitstekende accommodaties en twee steden met een rijke geschiedenis, gelegen in een schitterende bosrijke omgeving, levert alle zakelijke en sociale ingrediënten die het programma succesvol maken.

Convention Bureau
Het organiseren van een feestelijke of zakelijke bijeenkomst zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres, beurs of evenement vergt kennis en een goede planning. Convention Bureau Gelderland ondersteunt  kosteloos en onafhankelijk bij de oriëntatie en organisatie van zakelijke bijeenkomsten. Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen draagt tevens zorg voor advies over locatiesconferentieoorden, site-inspections en social- en partnerprogramma's. Het deskundige team heeft ruime ervaring om van de bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

Ook een zakelijke bijeenkomst organiseren? Neem contact op met het Convention Bureau Gelderland of ga naar www.conventionbureau.nl